Haberler

EGEBANT Bayi Strateji Toplantısı 23-24 Ocak’ta Düzenlendi

EGEBANT Bayi Strateji Toplantısı 23-24 Ocak’ta Düzenlendi
EGEBANT Bayi Strateji Toplantısı 23-24 Ocak’ta Düzenlendi
Şubat 2024

Şanlıurfa Bayi Strateji toplantısı, Hilton Double Tree Otel’de 33 bayinin katılımı ile gerçekleşti.


23-24 Ocak tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından 33 bayinin katılımı  ile 'El Birliğiyle Geleceğe' mottosuyla bir araya gelinen Bayi Strateji Toplantısı  Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. Egebant’ın değerli yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte katılımcılar 2 gün dolu dolu keyifli vakit geçirdiler.


Etkinliğin ilk gününde, düzenlenen fabrika turu ile bayiler üretim süreçlerini yakından görerek iş eldivenleri hakkında detaylı bilgiler öğrendiler. Fabrika turunun ardından, bir Şanlıurfa klasiği olan Sıra Gecesi ile ilk güne keyifli bir şekilde nokta konuldu.


Etkinliğin ikinci gününde, Şanlıurfa Hilton DoubleTree Otel’de gerçekleşen toplantı ile güne başlandı. Toplantı ilk olarak Egebant Genel Müdür’ü İbrahim Hatipoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Kurulduğu ilk günden beri sektöre değer katmayı ve yön vermeyi hedef haline getiren Egebant, değerli bayilerine teşekkür ederek 2024 stratejileri hakkında bilgi verdi.


Egebant’ın değerli müdürleri ve yöneticileri sırası ile Bayi Satış Müdürü Volkan İslamoğlu bayi satış faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler vererek, AR-GE ve Teknik Hizmetler Müdür’ü Yunus Emre Karakoyunlu ve AR-GE Ürün Sorumlusu Alpertunga Demirkol eldiven, bant ve aşındırıcı ürün gruplarına ait detaylı bilgiler verdi. Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetici’si Merve Demirkol yapılan pazarlama faaliyetlerinden bahsetti. Sunumların ardından Açık Mikrofon konsepti ile mikrofonu bayilere yönelterek sorular ve görüşler dinlendi.


Toplantının ikinci bölümünde ise merakla beklenen ödül töreni ile, 2023 yılında en çok ciro yapan ve en çok büyüme sağlayan bayilere ödülleri verildi.


En çok ciro yapan bayiler sırasıyla; birinci Erkan Makina, ikinci Boymak Makine ve üçüncü  İhsan Koçak Makine olurken, en çok büyüme gösteren bayiler ise Doğuş Endüstriyel Ürünler, Tekmar Hırdavat ve Özteknik Kaynak oldu. 


Katılım sağlayan tüm bayilere plaket hediye edilen etkinlik, ödül töreninin ardından tüm katılımcılar ile birlikte tarihin sıfır noktası Göbeklitepe ziyaret edilerek sonlandırıldı.


Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.